عضویت در سایت

Sahar Mirzaei Koshaei


کارنامه سوابق آموزشی، پژوهشی و اجرایی

  • اطلاعات شخصی:

نام و نام خانوادگی: سحر میرزایی کوشایی            کد ملی:  0063663821          شماره تماس:  09127672163

     سال تولد:  1363                                        محل تولد: تهران

  • سوابق تحصیلی:

کارشناسی علوم تغذیه و صنایع غذایی، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، سال فراغت از تحصیل: 1386، معدل 81/17

کارشناسی ارشد مدیریت اجرایی( گرایش استراتژیک)، دانشگاه پیام نور کرج، سال فراغت از تحصیل : 1390، معدل  71/17

  • پایان نامه نوشته شده در دوران تحصیل:

بررسی ارتباط ساختار سازمانی و کارآفرینی سازمانی در دانشگاه علوم پزشکی گیلان

  • مقالات چاپ شده:
  1. Mirmiran P, Bahadoran Z, Mirzaei S, Azizi F.  Dietary Intake, Changes in Lipid Parameters and the Risk of Hypertriglyceridemia: A Prospective Approach in the Tehran Lipid and Glucose Study. Int. J. Vitam. Nutr. Res., 84 (5 – 6), 2014, 269 – 276. (ISI, IF= 0.85)
  2. Hosseinpour-Niazi S, Mirmiran P, Mirzaei S, Azizi F. Cereal, fruit and vegetable fibre intake and the risk of the metabolic syndrome: a prospective study in the Tehran Lipid and Glucose Study. J Hum Nutr Diet 2015;28(3):236-45. (ISI, IF= 2.07)
  3. Mirmiran  P, Golzarand  M, Bahadoran Z, Mirzaei S, Azizi F. High-fat dairy is inversely associated with the risk of hypertension in adults: Tehran lipid and glucose study. International Dairy Journal.2015;43:22_26(ISI, IF= 2.4)
  4. Mottaghi A, Bahadoran Z, Mirmiran P, Mirzaei S, Azizi F. Is Dietary Phytochemical Index in Association with the Occurrence of Hypertriglyceridemic Waist Phenotype and Changes in Lipid Accumulation Product Index? A prospective Approach in Tehran Lipid and Glucose Study.International Journal of Pharmacognosy and Phytochemical Research 2015; 7(1); 16-21(Google Scholar, IF= 0)
  5. Angoorani P, Ejtahed H S, Mirmiran P, Mirzaei S , Azizi F. Dietary consumption of advanced glycation end products and risk of metabolic syndrome. International Journal of Food Science and Nutrition 2016.1-8. (Google Scholar, IF= 0)
  6. Mirmiran P, Amirhamidi Z, Bahadoran Z, Mirzaiee S, Azizi F. Nutritional Interventions to Reduce Cardiovascular Risk Factors: An Iranian Perspective. International Journal of Nutrition and Food Sciences2016; 5(1-2): 1-7. (Google Scholar, IF= 0)
  7. گل زرند م، بهادران ز، حسین پور نیازی س، میرزایی س، عزیزی ف، میرمیران پ. اثر ارده (Tahini)بر اجزاي سندرم متابوليك در مبتلايان به ديابت نوع ۲: كارآزمايي باليني تصادفي شده شاهددار. مجله ي غدد درون ريز و متابوليسم ايرا ن. دوره ي پانزدهم، شماره 4،آبان ۱۳۹۲،صفحه هاي 339 333
  8. اجتهد ه، اصغري گ، نورمحمدي م، ميرزايي  س، ميرميران پ، عزيزي ف. شاخصهاي تن سنجي به عنوان پيشگويي كننده هاي درصد چربي بدن در نوجوانان. پژوهش درپزشكي (مجله پژوهشي دانشكده پزشكي). دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني شهيد بهشتي .دوره 38 ، شماره 1، بهار 1393 ، صفحات 31-25
  9. حسين پور نيازي س ، ميرميران پ،هدایتی م، عزيزي ف, ميرزايي  س. تاثیردریافت حبوبات در  رژیم غذایی  تغییرات درمانی شیوه زندگی  بر مقاومت به انسولین در بیماران مبتلا به دیابت نوع 2. پژوهنده .دوره 19 ، شماره مهر و آبان  1393 ، صفحات 174-169.
  10. بهادران ز، ميرميران پ، ميرزايي  س،دلشاد ح، عزيزي ف. تأثیر مصرف میان وعده های ناسالم بر رژیم غذایی و خطر بروز سندرم متابولیک دربزرگسالان: مطالعه قند و لیپید تهران. مجله دانشگاه علوم پزشکی کرمان. دوره ي بیست و یکم، شماره ۱۳۹3آذر و دی،صفحه هاي497 485.
  11. مقاله تغذیه تکمیلی چرا؟ چه وقت؟ چگونه؟ مجله علمی ترویجی دنیای تغذیه، سال دوازدهم، شماره 151، بهمن93، صفحه 27-26.
  12. میرمیران پ، بهادران ز، میرزایی س، گل زرند م، عزیزي ف. ارتباط مؤلفه هاي رژیم غذایی با خطر پرفشاري خون : مطالعه قند و لیپید تهران 90-87. مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی گرگان. دوره ي هفدهم، شماره ۱۳۹4،صفحه هاي 60-54
  13. مقاله تغذیه کودک، مجله علمی ترویجی دنیای تغذیه، سال دوازدهم، شماره 155، خرداد 94، صفحه 59-58.
  14. مقاله اصول بهداشتی تهیه غذای کودک. مجله علمی ترویجی کودک سالم، سال هشتم، شماره 41، مرداد 94، صفحه 15-14.

 

  • مقالات ارائه شده در کنگره های داخلی:
  1. bahadoran z,mirmiran p,mirzaei s, delshad h,azizi f. the association of unhealthy snacks and the incidence of metabolic syndrome after antropometric of follow-up: Tehran lipid and glucose study. 15th Annual Research Congress of Medical Students.11-14 shahrivar 1393,shahroud(poster)
  2. Ejtahed H, Angoorani P,Mirmiran P,Mirzaei S,Azizi F. The effect of advanced glycation end-products consumption on general and abdominal obesity.2th International congress in obesity and metabolic surgery and 5th congress in prevention and treatment of obesity .16-18 December 2015 Tehran.iran. (oral presentation).
  3. بهادران ز، میرمیران پ،میرزایی س، عزيزی ف. بررسی تاثیر مصرف میان وعدههای ناسالم بر کیفیت رژیم غذایی در بزرگسالان: مطالعه قند و لیپید تهران. اولین همایش ملی میان وعده های غذایی.اردیبهشت،93 مشهد.(پوستر)

 

  • سوابق اجرایی و آموزشی:
  • کارشناس تغذیه معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی گیلان از سال 87 تا 91.
  • شرکت در برنامه تلویزیونی طلوع از شبکه 4 صدا و سیما، آموزش هرم غذایی به افراد جامعه
  • مسئول اجرای هدف عینی" ایجاد کمیته دانشجویی پژوهشی در هر مرکز تحقیقاتی" کد 114 از سند راهبردی پژوهشکده علوم غدد درون ریز و متابولیسم
  • طرح های تحقیقاتی:
  1. همکار طرح اثر دریافت آب زرشک بر غلظت گلوکز، چربی ها، آپوپروتئین ها، آنزیم پارااکسوناز-1 سرم و فشار خون در بیماران مبتلا به دیابت نوع 2( طرح مشترک با انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، 855/0450، 17/6/92)
  2. همکار طرح بررسی تاثیر 2 نوع رژیم پرپروتئین بر روی اجزای تشکیل دهنده سندرم متابولیک، مقاومت به انسولین و شاخص های التهابی در زنان مبتلا به سندرم تخمدان پلی سیستیک تخمدان (1907/0450، 23/7/92)
  3. همکار اصلی طرح شناسایی الگوی الگوی غذایی سالم برای کاهش ابتلا به بیماری های غیرواگیر در زنان ایرانی، به سفارش فرهنگستان علوم پزشکی جمهوری اسلامی ایران، گروه علمی سلامت زنان
  4. همکار طرح بررسی ارتباط شاخص فیتوکمیکال رژیم غذایی در ارتباط با تغییرات 3ساله فنوتیپ HTWو شاخص LAP در بزرگسالان: مطالعه قند ولیپید تهران(957/0409، 27/3/93)
  5. همکاری طرح بررسی دریافت انواع گوشت با بروز سندرم متابولیک در بزرگسالان:مطالعه قند و لیپید تهران (962/0409، 27/3/93)
  6. همکار طرح بررسی ارتباط رژیم غذایی کم کربوهیدرات و سندرم متابولیک در کودکان و نوجوانان : مطالعه قند و لیپید تهران(861/0409، 18/3/93)
  7. همکار طرح بررسی ارتباط رژیم غذایی کم کربوهیدرات و سندرم متابولیک دربزرگسالان : مطالعه قند و لیپید تهران(860/0409، 18/3/93)
  8. همکار اصلی طرح ارائه دستورالعمل های تغذیه ای به منظور پیشگیری و درمان پوکی استخوان در جامعه ایرانی، به سفارش فرهنگستان علوم پزشکی جمهوری اسلامی ایران، گروه علمی سلامت زنان
  9. مجری طرح بررسی رابطه بین دریافت گوشت و جانشین های آن با بروز بیماری مزمن کلیوی در بزرگسالان: مطالعه قند و لیپید تهران. (1677/0409، 1/7/94)
  10. همکار طرح تاثیر دریافت های غذایی بر سطح سرمی و بین ژن آپلین در بافت چربی: یک مرور نظام مند.( 400/0409  29/02/95)
  11. همکار طرح بررسی ارتباط میزان بیان نسبی ژن لپتین در بافت چربی زیر جلدی و احشایی با اسید های چرب دریافتی در زنان چاق و غیر چاق(399/0409  29/02/95)
  12. همکار طرح بررسی ارتباط میزان سطح سرمی لپتین با اسیدهای چرب دریافتی در افراد چاق و غیر چاق ساکن تهران سال 1394 (951/0409 10/05/95)
  13. همکار طرح تدوین برنامه استراتژیک و عملیاتی راهبردی مرکز تحقیقات تغذیه در بیماریهای غدد درون ریز (1066/0409 18/8/99)
  14. همکار طرح ارتباط بین دریافت درشت مغذی ها و جایگزین کردن آنها با یکدیگر بر بروز سندروم متابولیک در بزرگسالان: مطالعه قند و لیپید تهران(853/0409 1/8/1400)
  • شرکت در کنگره ها:
  1. دوازدهمین کنگره سراسری تغذیه ایران، آبان 1391، اصفهان
  2. چهارمین کنگره پیشگیری و درمان چاقی، آذر 1392، تهران
  3. یازدهمین کنگره بین المللی بیماری های غدد درون ریز و متابولیسم، آذر 1393، تهران
  4. سیزدهمین کنگره سراسری و اولین کنگره بین المللی تغذیه ایران، آذر 1393، تهران
  5. دوازدهمین کنگره بین المللی بیماری های غدد درون ریز و متابولیسم، آبان 1397، تهران